Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σας προσκαλούν στην ημερίδα με τίτλο: «Meta-IFLA WLIC Athens 2019 : ο επιστημονικός απόηχος και το αποτύπωμα του συνεδρίου στην ελληνική βιβλιοθηκονομική κοινότητα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρες 10.00 – 14.00 στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκτός από σύντομο απολογισμό του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες συνεδρίες σε τρέχοντα επιστημονικά θέματα, που απασχολούν τις βιβλιοθήκες στο διεθνές στερέωμα και θα αποτυπωθούν εμπειρίες βιβλιοθηκών και συνέδρων, καθώς και τρόποι κεφαλαιοποίησης των αποτελεσμάτων του συνεδρίου στις ελληνικές βιβλιοθήκες.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email της EEBEP <Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

Τα πρώτα δεκαπέντε άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν έχουν παρακολουθήσει το συνέδριο, θα λάβουν μία συνεδριακή τσάντα με το περιεχόμενό της.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας.

Πηγή: eebep.gr