Το TheLib είναι ο πρώτος πληρέστερος και αναλυτικός κατάλογος όλων των βιβλιοθηκών της Θεσσαλονίκης και περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτές. Το TheLib.gr ΔΕΝ είναι η ιστοσελίδα μια συγκεκριμένης βιβλιοθήκης. Δημιουργήθηκε στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας που πραγματοποίησα φοιτώντας στο τμήμα  Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, με επόπτη μου τον αξιότιμο καθηγητή πληροφορικής Κ. Κεφαλά Μιχαήλ.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί το όραμα μου για μια ιστοσελίδα. Προχώρησε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου δικτυακού τόπου που θα καλύπτει ποικίλα θέματα βιβλιοθηκονομίας και θα παρουσιάζει τα βιβλιοθηκονομικά και πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Καθημερινά ανανεώνεται και πλέον θα βρίσκεται πολλά νέα για την λογοτεχνία, τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Σύντομα θα υπάρχει και ένας αναλυτικός κατάλογος για τα μουσεία της πόλης και πολλά αφιερώματα.

Το TheLib.gr βελτιώθηκε, ανανεώθηκε στην εμφάνιση και στο περιεχόμενο του και θα συνεχίζει την ανοδική του πορεία, χάρη στην ανταπόκριση των χρηστών του…

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν γιατί καθημερινά θα βρίσκετε κάτι που ίσως σας ενδιαφέρει, στα ολοκαίνουργια θέματα του.

Και μην ξεχνάτε...

Οι βιβλιοθήκες είναι κέντρο γνώσης, πληροφοριών, μόρφωσης, ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας!

Καλή πλοήγηση....

Μπακρατσά Σωτηρία